Academician Masters samlades i Guangzhou i November att utforma stadsutveckling

- Oct 14, 2017-

Den första internationella BBS designen för guangzhou 2017 kommer att hållas i November

Under 2000-talet, har den kulturella och kreativa industrin blivit en stor bidragsgivare till världsekonomin och en viktig drivkraft för återuppbyggnaden av det globala urban systemet. För att designa kreativa kultur genombrott punkt att hålla internationella utställningar, BBS och andra kulturella aktiviteter är ett viktigt medium för att främja urban till global city och den huvudsakliga drivkraften, är också ett viktigt sätt att avslöja city internationellt ledande position. Inför världens toppstäder utveckling vision, behöver guangzhou för att bygga en plattform för att delta i internationella kulturella display, exchange och konkurrens genom ”high end kulturella evenemang” med effekten strålning.

I detta sammanhang kommer de första internationella BBS i guangzhou, värd guangzhou kommunstyrelsen, öppna i November. BBS med ”design ledande staden” som tema, runt guangzhou stadsplanering, arkitektur och design, hållbar design, kommunala trafik, stadens offentliga konst, historia och andra fält, inbjuden akademiker, främsta arkitekter, staden som planerar experter och forskare på hemma och utomlands, industriledare, till exempel fokusering på guangzhou, att möta de möjligheter och utmaningar i urbaniseringen att tänka och reagera. 9-11 november 2017, uppmanar guangzhou världen att gå till design och konst.


Ett par:Den totala mängden av detaljhandeln för möbler ökade med 13% från år till år Nästa:Konsumtion uppgraderingen tvingas uppgradera i branschen för att lösa tre större smärta punkter after-sales Service är i Form