The Experience av utemöbler Användare

- Apr 15, 2017-

Utemöbler är "inomhus"

Vävda rottingmöbler fortfarande är mainstream i utemöbler. I professionell synvinkel, men det finns olika sorter, sockerrör utgör möbler möbler gjorda av imitation rotting material, i synnerhet, är tillräckligt för att "äkta". Utemöbler operatör berättar en reporter, de producerar sockerrör utgör möbler är PE rotting, med imitation rotting utseende, men du kan förhindra och deformation. Sockerrör utgör möbler, för att bära inre metallstruktur, vanligtvis med aluminium, om du vill spara kostnader, lite billigare med järn, yta gör rostskyddsbehandling, men kan vara rostiga efter två år, så att konsumenterna ska förstå innan du köper möbler material.

För utomhus möbelfabrik, gör "single" också är den huvudsakliga inkomstkällan. Företagen har sagt till reportrar att deras företag viktigaste exportmarknaden, han också märkt att under de senaste åren, en trend - utemöbler började också "inomhus", eftersom vissa länder i sommaren är kort, flyttade in inomhus utomhus hem med mer än hälften av tiden, så att de har nära till inomhus möbler på utemöbler designen är bara materialet fortfarande rostskydds deformation, kan anpassa sig till utomhusbruk.

Även om "single" är nyckeln till utomhusmöbeltillverkare, men eftersom de inhemska invånarna betala alltmer uppmärksamma livskvalitet, utomhus stor balkong och gård villa som på utemöbler, särskilt den spirande turism fastigheter, mer utomhus möbler till en hel del affärsmöjligheter. Den personlighet inuti studiekurs berättar en reporter, de nu också gradvis öppna upp den inhemska marknaden, särskilt turism fastighetsprojekt såsom Sanya City, en del säljs till villa lägenhet semesterfirare är oftast gratis med golvet tredelade ( två PE cane stol och ett bord) till köparen, så att de kan få en hel del större beställningar.

Användare säger: utemöbler praktiska är viktigare

Bor i Huadu h och norr och söder om höjder Jessie hem har en stor balkong, hög 6 m för utemöbler på marknaden inte är nöjd, för att hitta en speciell att göra i Qingyuan bambu möbeltillverkare, deras enkla ritningar, skräddarsy en uppsättning av bambu uteplats möbler. Jessie berättade för reportrar, bambu är inte rädd för solen, norra kall rädsla för att ökad sprödhet, södra bambu göra utemöbler är också lämplig för lokalbefolkningen och klimatet. Vattentät som för detta problem, säger hon, te bord och stol på terrassen, på båda sidor har en solid vägg blocket, risken för regn dränkt inte för stor.

S har ett hus i Guangzhou och västra USA, så hon har varit bekant med både utemöbler. Guangzhou denna plats är den viktigaste utemöbler regn och sol, Midwest grund av lite regn, så en hel del utemöbler är trä. I dekorera ett hem i Guangzhou, köpa utemöbler ofta hålla formen och korn av trä, material till plast trä.

Hon brukade bo i centrala Guangzhou enhet på första våningen i en dubbel bokföring, det finns en trädgård på 114 kvadratmeter, sedan landet Garden Holiday halvö i Qingyuan köpte en villa, bara flytta utemöbler på denna sida av Guangzhou Qingyuan förr. S Qingyuan villor nord-syd har vardera en plattform, på södra sidan av trä plattform, satte hon på ett bord, två stolar och två solstol, är solstol hopfällbar, lätt att ta emot. Norr om den lilla trädgården sätter ett litet bord och två stolar.

Med många års utemöbler, s tänka hållbara och lätta dessa två punkter är mycket viktigt, särskilt ljus, eftersom utemöbler behöver ofta flytta. Den norra trädgården är täckt med plast trägolv, tyngre, sade hon, om kan vara lättare kan låta användaren mer rädda ansträngning. Hon i USA ofta någon utemöbler bord ser lite tungt, men stolen eller underlätta mobil.

Ett par:Nej Nästa:Tips av utemöbler Materials