Vilken typ av rottingmöbler är bra? Hur många år kan jag använda bra rottingmöbler? Var hittar jag bra rottingmöbler? Hur bedömer konsumenterna?

- Nov 09, 2018-

1. De goda rottingmöblerna använder det nya PE-imitationstillverkningsmaterialet, inköpskanalerna är stora fabriker, och vissa importerade rottor garanteras produktkvaliteten. UV-solskyddsmedel tillsätts under rottaproduktionen och livslängden har testats noggrant, vilket garanterar ett 3.000 timmars solskydd varje dag. det allmänna priset är mer än 18 yuan per kilo, medan den vanliga underlägsna rottan återvinns. Huvudmaterialet, kommer inte att lägga till UV-solskyddsmedel, kostnaden är låg, priset är så lågt som 5 yuan per kilo, kvaliteten garanteras inte. Det bryter på nästan 3 månader och bleknar tills det är helt skrotat.


2. Bra rottingmaterial kan säkerställa att utomhusvädret används i 3000 timmar hela dagen. Enligt området med mer solsken i söder kan det användas i minst 3 år.


3. Även bra vinstocksmaterial kräver en bra ram. Järnrammaterial är i allmänhet svårt att hantera rostfritt eller till och med inte behandlat och kommer snart att rosta, och även rammen är lös och kan inte användas. Rostigt rostvatten kan till och med förorena marken och orsaka stora förluster för kunderna. därför är högkvalitativa rottingmöbler generellt gjorda av aluminiumlegeringsmaterial, vilket är mestadels 6063 internationellt standard aluminiummaterial, aluminiumlegeringsmaterialet kommer inte att rosta, ytan passerar. Det kan effektivt förhindra oxidation efter elektrostatisk sprutning och kan säkerställa långvarig användning. Under normala förhållanden är livet på aluminiumlegeringsramen längre än rottens livstid, så kunderna kan använda det med tillförsikt. Det finns också många kunder som vill rehabilitera rottningen innan rottans normala livslängd löper ut. Det är också en bra användning strategi;


4. Den genomsnittliga konsumenten kan inte bedöma de goda rottingmöblerna, för att även det underordnade materialet av rottingmöbler inte kan bedömas av blotta ögat vid början av den nya användningen. Därför bör genomsnittskonsumenten försöka välja ett stort varumärke, kontrollera tillverkarens rykte på Internet och förstå producentens styrka innan beslut fattas.


5. Att besöka produktionsfabriken kan dra rattan. Om det kan vara effektivt sträckt och inte kommer att bryta, anses det allmänt som en bättre kvalitetsrotting, som är gjord med nytt PE-material. men detta resultat kan inte bedömas om rottan läggs till. UV-komponenten, så det kan bara vara en del av inspektionen, för att få korrekt information, måste den också skickas till professionella institutioner för övervakning.


Ett par:Är dina utemöbler anpassade? Nästa:Vilka material används för utemöbler?