Vad är en palmrottning

- Dec 07, 2017-

Palmrotting är det viktigaste råmaterialet för att göra rottingmöbler. Det finns tre släkter av palmrotting i Kina. De viktigaste produkterna är från hainan och xishuangbanna yunnan. Hainan domineras av de gula vinrankorna, vitrotan, den vita sockerröret, sockerröret och sockerrören, den årliga produktionen är ca 4000t, den maximala årliga produktionen är 6500t. Yunnan med liten vaxartad rotting, stor vaxartad rotting, den årliga produktionen på 1000 ~ 2000b, står för produktion av de två områdena för mer än 90 procent av hela landet, och andra regioner ger mindre. För närvarande är en del av god kvalitet rotting, rotting, rotting GuiNa-provinsen, såsom vägen, men ett smalt distributionsområde, resursmängden liten, har inte använts i stor utsträckning, men stamtjockleken är enhetlig, god seghet, bra bearbetningsegenskaper, hög marknad värde, har därmed stor potential för utveckling.

Enligt karaktären och strukturen hos rottingstammen och handelssituationen kan varorna i vårt land delas in i fem kategorier: den gula rottingen Små krokblad vinstockar (inklusive bomull blad vin och hainan krokblad vin); En liten stamklass (10 mm), med små vinrankor, vitrotan, Shangsi-provinsens vinstock, liten vit vinstock, prickig kyckling, prickig vinstock och kort axel. Stammarna och vinstockarna (10 mm eller mindre än 15 mm i stammen) tillhör släktet, inklusive enkelbladet, vinstocken, vinstockarna, vinstockarna och vinstockarna. Släktet släktet i släktet släktet (15mm eller mindre än stammen), inklusive vinstockar av broschyren, vinstockarna i yingjiangprovinsen, vinodlingarnas vinstockar, vinerna i verbena, vinstockarna och mengla rattan. I yunnan kan människor delas in i två kategorier: vaxartat och ris, enligt deras förståelse för seghet och styrka av sockerrör. Waxy är bra i textur, elastisk, stark och flexibel, och har bra böjningsprestanda. Det är bra att dela träet och göra skelettet. Rice vinstivhet, lätt klyvning, bearbetning prestanda, som skelett material, inklusive den långa piska provinsen, roten, mengla rotting och krok vinstockar.

Skabbens stam kallas rotting, som bambu, för solidt hjärta. Hudrörens epidermis är vanligtvis mjölkvit, mjölkgul eller rödaktig, en del rottinghudyta har spotmönster, allmänt känt som sockerröret, har naturligt prydnadsex. Det finns också agat, allmänt känt som bambu vinstockar, är kungen av vinstocken, materialet är bra, ytfärgen är bra, är det dyrare vinmaterialet.

Palmrotting är ett högkvalitativt vinstocksmaterial, det är ett trärottträ, det är det material som sockerrörsmöblerna används i stor utsträckning, palmrottmöbler är också allmänt accepterade sockerrörsmöbler. Samtidigt har en viss vinstockshud ett mönster, möblerna som använder sådan sockerrör som kallas blommor rottingmöbler, dekorerar denna typ av möbler bättre. Kan blomsterkanin som designmodell för möbler, hur man bager vackert mönster med konstgjord metod, också värt att studera.


Ett par:Vad är en Metal Lathe Nästa:Vad är Aluminium Fabrication?