Vitboken om möbler i trender från 2019 ser på precisionsutvecklingen av möbelföretag från Big Data

- Sep 12, 2019-

1. Marknadsstatus för multidimensionell datarestaurering

Den exakta utvecklingen av produkter kräver en omprövning av produktens FoU-element. Det första som måste fastställas i början av FoU är positionering. Med exempel på moderna massiva träsviter är kärnelementen i produktdesign stil, material, målningseffekter och priser. . Genom datainsamlingen av 133-serieprodukter av 113 varumärken, från andelen underindelningsstil, huvudmaterialet och andelen huvudmaterial, användningen av hjälpmaterial, ytbeläggningseffekten (stängd effekt / halvstängd effekt / öppen effekt ), Datakartan analyseras med olika dimensioner såsom måttyp, ytbeläggningsfärg och pris fritt fabrik för att maximera den verkliga marknadssituationen och ge en grund för företaget att hitta rätt position och exakt forskning och utveckling.

2. År med jämförande analys visar trender

Statiska data kan bara visa den aktuella marknadsstatusen, och trenden med förändring uppträder ofta i år av datainsamling. Genom att dra nytta av vitbokens kontinuerliga datainsamling under många år kan vi jämföra de senaste tre åren för att hjälpa oss fånga utvecklingen av marknadsförändringar.

Med utgångspunkt i priset från fabriken för modern bäddsoffa i massivt trä (1 + 2 + 3) som ett exempel, samlades ett stort antal märken mellan 1,2W och 1,6W under 2017 och 2018, men andelen av detta sortiment sjönk kraftigt under 2019, och vissa märken är mer kostnadseffektiva. Prisklassen W-1.0W ger ett mer lämpligt vardagsrum för ungdomar och lägre marknader; medan den andra delen utvecklas mot mitten till high-end och high-end och erbjuder produkter med mer värde och differentiering. Det visar att marknaden utvecklas i en mer diversifierad riktning.

Ett annat exempel är omformningen av förståelsen för stil: förståelsen av stil fördjupas och pseudostilerna på många marknader kallas ut av företag, och det finns ingen vetenskaplig grund. Om bara 1-2 år kommer rampljuset att blinka och företaget kommer att hamna i en ny runda med stilutvecklingskris. Genom flera års spårning, såsom beskrivningen av modern stil - "lätt vikt i processen" är kärnan i modern stiluttryck.

3. Kontinuerlig segmentering är endast för mer fokus och djup

För att mer specifikt spela in basdata för relaterade fält under 2019 delade vi vitboken i tre avsnitt: svit, programvara och anpassning, och anpassning sammanställs fortfarande. Sviterna är ytterligare indelade i fyra delar: Modern svit (massiv / trä), kinesisk stilsvit, europeisk stilsvit och juniorsvit, förutom massiv dataanalys från stil, material, målning och prisdimensioner. Visar en typisk stil med representativa varumärkesatlas;

Programvarupaketet innehåller tre kategorier soffor, mjuka sängar och madrasser. Genom analys av stil, tyg, färg och pris fritt fabrik har den nuvarande inhemska marknadsstrukturen för programvara återställts. Samtidigt, enligt den bildanalys som samlas in av utställningen, sammanfattade vi och presenterade programvarans mainstream-stilar för första gången.

Shenzhen Furniture Research and Development Institute har lanserat "White Paper on Furniture Trends" under 12 år i rad, i syfte att objektivt och objektivt återställa datainformationen för olika produkter som presenteras av stora utställningar i branschen, dekonstruera den underindelade informationen och förädla en ett stort antal riktade analysdiagram ger effektivt datastöd för företagens beslutsfattares produktutveckling. 2019-utgåvan av "White Paper on Furniture Trends" har utvecklats på grundval av den ursprungliga vitboken, vilket gör innehållet mer fokuserat, data mer detaljerat och mer korrekt analys. Efter 12 år 2008-2019 går vi framåt och hoppas att vitboken om möbeltendenser 2019 kommer att utgöra grund och ammunition för en exakt utveckling av företag.


Ett par:Åtta vanliga material inom utemöbler Nästa:Introduktions- och inköpsråd för solstolar