Rengöring och underhåll av rostfritt stål

- Sep 06, 2017-

1, torka av med en pappershandduk eller en mjuk trasa


Den största egenskapen i rostfritt stål är glans. Så det viktigaste är att upprätthålla underhållet av rostfritt stål, oavsett vattnet, även om det är rent, om det inte är torrt, i ytan av rostfritt stål, lämnas också spår av vattenfläckar. När oljan är tung kan du använda vanliga pappershanddukar att rengöra; När oljan är tung med ett neutralt tvättmedel, med varmt vatten, skölj sedan med vatten och torka sedan av vattenhanddukarna. Wrap torrt rostfritt stål kommer att vara ljus.


2, betoning på den vanliga grunden gnidning swab


Speciellt i köket torkar rostfritt köksredskap mer noggrant. Efter måltiden varje måltid i köket, stekar köksredskap på spåren av vattenfläckar, vänta inte tills oillogging tomten mer, är det svårt att hantera.


3, rostfritt stål bör undvika syra och alkali


Möbler i rostfritt stål är mest känsliga för syra och alkali, syra och alkalikorrosion är möbler av rostfritt stål, "den främsta mördaren". Därför är det inte lämpligt att skrubba rostfritt stål med ättika. (Såsom svavelsyra, ättika), alkali (såsom alkaliprodukter, tvålvatten, läskvatten), rengöring av rostfritt stål bör inte använda blekmedel eller 84 desinfektionsmedel, det här vattnet innehåller högt klorinnehåll, rostfritt stål har en stark frätande inte hjärtat till ovanstående, bör omedelbart använda vattnet för att rengöra avloppet, och torka sedan bomull eller pappershanddukar rent.


4, håll torr och torr


Torr yta för att göra rostfria möbler ljusa som nya. Rostfritt stål, om än inte rost i princip, men räddat för vått, vått kan göra förlusten av rostfritt stål, påverkar dess estetik, och till och med metallkorrosion, krombeläggning etc., så att rostfria möbler bör placeras på ett torrt ställe, Och bort från salt och ättika, för att inte återvända till tidvattnet, möbler korrosion.


5, kan rost inte användas hård friktion


Vissa rostfria möbler på grund av bristande renhet kommer att ge lite rost, av dessa rost, använd inte sandpapper eller stålbollsavfall, eftersom ytan på det rostfria stålet kommer att skadas. Om rosten inte är stor kan du använda tandkräm eller doppa i olja på rost och fläck rost, vänta en stund, med en torkduk kan eliminera rost.Ett par:De bästa metoderna för svetsning av metall Nästa:Vad är utemöbler