Våren 2018 Kina Internet heminredning marknadsundersökningsrapport

- Jul 23, 2018-

För närvarande presenterar Kinas internethemningsplattform egenskaperna hos "e-handel för heminredning" när det gäller affärsmodell, och tar Internet som ett kompletterande sätt att marknadsföra kanaler. Och tillhandahållandet av lågpris färdig produkt heminredning, kan bara lösa den grunda nivån på branschens smärtpunkt. Internet-heminredning integrerar industrins uppströms och nedströms resurser och ger konsumenterna dekorationstjänster som sparar pengar, tid och ansträngning med hjälp av "lågprispaket + kortvarigt engagemang + realtidsövervakning av dekorationsprocessen". I framtiden är lönsamheten hos Internet-heminredning huvudsakligen baserad på dess förmåga att integrera olika resurser och skapa transaktionstrafik.


Enligt övervakningsdata från stordata-forskningsdatacenter löst 36,8% av användarna av Internet-heminredning i Kina våren 2018 fullständigt problemet med heminredning via Internet, 45,6% löst några problem via Internet och bara 17,6 % kunde inte acceptera Internet-heminredning. I marknadsfördelningen av Kinas internethemningsplattform våren 2018 rankades qijia först i branschen med en andel på 36,1%. Tubas kanins marknadsandel var 25,6% och aispaces marknadsandel var 11,9%. Qijia netto av "en stationstjänst, en mängd olika varumärkeshantering" sätt av omfattande utveckling, hög omsättning.


Ett par:Överkapacitet leder till kris, möbelindustrin står inför en enorm prövning Nästa:Det finns fyra bekymmer bakom den välmående utvecklingen av hemanpassningsindustrin. Det finns fyra bekymmer bakom den blomstrande anpassningsindustrin