Utemöbler gör material

- Jun 20, 2019-

1. ananasnätet

Legume bläckfisk, vanligtvis känd i Kina som ananas eller Pacific järn. Producerad i Indonesien, Malaysia, Papua Nya Guinea, träet är glänsande, ingen speciell lukt och smak, brun till mörk rödbrun, vanligtvis med djupa och grunda ränder, hjärthålets hål innehåller gula avlagringar, förskjuten konsistens, likformig struktur, trä till Tung luftdensitet på 0,8-0,98 / cm3, hög hårdhet och hållfasthet. God stabilitet, korrosionsbeständighet och anti-antmotstånd, torr krympning

Små, inte deformerade.

Pineapple grid

2.teak:

Teak, stora lövträd, infödda i Sydasien. Teakträet är huvudsakligen från Myanmar. Marknaden är allmänt känd som "Thai pomelo". Den präglas av gulbrun och rödaktig saft. Det skiljer sig från hjärtat. Den är ca 3 cm bred och hjärtbrödet är ljusbrun. Den blir mörkbrun när den är i luften under lång tid. Träet är glänsande och det är oljigt och sexigt. Den är stabil i storlek, stark i korrosionsbeständighet och anti-antmotstånd. Det kan motstå marina livborrande djur i havet, och det är inte lätt att infusera och syrafast. Eftersom trä har utmärkt korrosionsbeständighet och stabilitet, måttlig bearbetningsstyrka och bearbetningsförmåga, långa och raka strumpor, vackert träutseende och bred applikation, är teak det bästa och mest kända bredbladiga trädet i världen.

teak

3. Jinsi pomelo (svart hjärta lotus):

Evergreen träd, upp till 25 meter hög, 15 meter hög under grenarna, 80 cm i diameter, upp till 140 cm. Det produceras huvudsakligen i vintergröna bredbladiga skogar på en höjd av 800-1800 meter i nordvästra Myanmar. Det är mer än 120 år gammalt. Eftersom den färdiga produkten liknar teak kallas den också "gyllene grapefrukt". Veden är lös och kärnvedet är gyllene till gråbrunt. Träet har stark glans, ingen speciell lukt och smak, träet är motståndskraftigt mot korrosion och insekter. Strukturen är rak, strukturen är mycket fin och enhetlig. Medelhårdhet och styrka, medelstorkningshastighet, torr krympning, ingen deformation, lättskärning, smidig skär yta, god glans efter målning och effekten ligger nära teak. Ming och Qing dynastierna var de föredragna materialen för palatsbyggnaden och används nu för möbler av hög kvalitet.

Jinsi pomelo (black heart lotus)

4. guld förändras inte:

Producerad i Indonesien har träet glans, rosa till tegelrött, djupt orangefärgat, sapwoodfärg, ingen speciell lukt och smak, staggerad konsistens, tjock och likformig struktur, stor trävikt, lufttorkad densitet 0,85-0,93 g / cm3, hårt, starkt och krympande.

Gold does not change

5. Teslinbu Mesh:

Teslinbu är ett speciellt material som introducerats de senaste åren. Den har egenskaper hos högtemperaturmotstånd, UV-motstånd och regnmotstånd. Den har använts inom utomhusprodukter i de senaste åren och dess prestanda är mycket bra. Stolar och gungor av Teslinduk och aluminiumlegering är både lätta och vackra och är populära hos konsumenterna.

Mesh

6.PE imitation vinstock:

Imitation vinstockar är ett förbättrat polymermaterial som ersätter rottingmöbler. Den är ljus och vacker, mjuk och bekväm och hållbar. Vinstocksmaterialet kan motstå destruktiva experiment från minus 30 grader till 120 grader över noll. Den är mycket lämplig för användning i vindblåsta möbler utomhus och exporteras till utlandet.

PE imitation vine


Ett par:Undersöker användningen av nya material i utemöbler Nästa:Fördelar med att använda träskyddsmedel utomhus