Nail Puller

- Jun 21, 2017-

En nageltraktor är en praktisk, tidsbesparande apparat som används för att extrahera naglar som är böjda, drivna på fel plats, eller behöver avdragas av en bit av andra orsaker. När en nagel har hamrats i ett trä, är det omöjligt att dra ut för hand. Nail puller löser detta problem. Den ena änden är kilad under spikens huvud medan användaren trycker på den andra änden. Efter att tillräckligt tryck påförts tvingas nageln ur träet och en ny spik kan hamras in vid behov.

Olika typer finns tillgängliga. Den enklaste typen är spikspikaren. Typiskt som en liten krångel är ena änden av stången formad som en V och något vinklad för att pryna spiken ut med liten skada på träet. Vissa typer är utformade för att skära av nagelns kant så att det återstående stycket blir jämnt med veden istället för att dra spiken helt ut.

Gjutstången är en speciell typ som skapats för att arbeta med gjutning, ett känsligt material som skrapar lätt. Denna bar kan pryna naglar ut med liten skada på gjutningen. Wrecking baren, även känd som en rippa bar, är en andra typ av bar nageltraktor utformad för tyngre projekt som kräver mer kraft att ta bort nageln. Övriga spikspikare är gjorda i olika längder och för olika material, men det grundläggande begreppet bakom hur de fungerar är detsamma.

Pneumatiska nageltraktorer är den andra typen som finns tillgänglig. Mindre vanligt och dyrare, den pneumatiska nageldragaren använder lufttryck för att extrahera nageln. Denna typ innebär mindre arbete för användaren, och hävdar att man arbetar snabbare än den traditionella mandrivna nageltraktorn. Den pneumatiska nageldragaren gräver in i träet och klämmer sig runt spiken innan du använder lufttryck för att dra ut det ur träet.

När du väljer rätt nagellåda för ett projekt, överväga hur känsligt materialet är och vilken typ av naglar som användes. En byggnadsarbetare kan överväga att hålla en grundläggande avfallsbalk till hands för allmän användning och ett urval av spikspikare för vissa nagel- eller trätyper i verktygslådan, om de behövs. Hon kan överväga att investera i en pneumatisk version om behovet av att dra naglar är en vanlig förekomst på jobbet.


Ett par:Vakuumlödning Nästa:Mönstersvetsning