Fåtölj

- Sep 30, 2017-

Populär för användning på bakgården såväl som inuti hemmet, erbjuder en solstol en avslappnad och bekväm sittplats som gör att fötterna kan höjas. Ibland kallas en schäslong , kan en fåtölj vara stoppad när den används i hemmet, eller utrustad med vattentäta avtagbara kuddar när de används utomhus.

Lounge stolar eller schäslonger finns i ett antal inställningar. En av de mer populära stereotypa bilderna på loungestolen är associerad med psykologens kontor, där patienten kan luta sig lugnt och slappna av under en session med en mentalvårdspersonal. De flesta skildringar av den påstådda gjutningsbänken i Hollywood folklore ger bilden av ett möbel som ser ut som en traditionell inomhus schäslong.

Runt huset finns en lounge stol ofta som en del av utemöblerna. Detta gäller särskilt om en pool ligger nära uteplatsen. En loungestol eller två ordnade bassänger är den perfekta inställningen för att arbeta på en sola medan du fortfarande har vattnet i närheten för en snabb dukkert.

Inom hemmet kan en lounge stol vara ett välkommet tillägg till sovrummet, där det kan användas som en idealisk miljö för en snabb tupplur eller som läsareal. En formell lounge stol kan också användas i vardagsrummet, och lägger till både en touch av europeisk tradition till rymden och ger extra sittplatser. En lounge stol kan också användas på ett hemmakontor, vilket gör det möjligt att använda utrymmet för en snabb tupplur eller som en extra säng i händelse av oväntat övernattningsföretag.

Medan den traditionella loungestolen är tillverkad av högkvalitativt trä, gott om vadderar och slitstarkt klädsel , är vissa moderna lounsstolar av hårdhart. Detta gäller särskilt med uteplats eller poolmöbler. Priserna varierar mellan olika typer av schäslonger, beroende på materialet som används för att bygga produkten.


Ett par:Olika typer av Pergola tyg Nästa:Honly för dig att förklara gemensamma utformningen av möbler designtekniker