Hur man använder vattenfärg - mitten beläggningskonstruktion

- Apr 27, 2018-

Färgen är helt blandad med en handhållen elektrisk omröringspistol före användning. Om konsistensen är relativt stor kan utspädning med färskt vatten vara lämpligt. Mängden tillsatt vatten måste emellertid vara samma för varje gång. Häll sedan färgen in i facket och måla den med färgrullen för första gången. Rullen ska borstas horisontellt och rullas sedan i längdriktningen för att avlägsna färgen och släta den. Rullande ordning är generellt från topp till botten, från vänster till höger, först från fjärran, nära första hörnet, litet ansikte efter det stora ansiktet. Tjocklek och jämnhet krävs för att förhindra att färgen faller för mycket.

Rullen kan inte täckas med ett kvinnligt hörn. Det måste fyllas på med en borste och får inte missas. Ta alltid bort hår som ligger på väggen. Undvik överlappande borstleder. Färg som har förorenats i andra områden bör torkas rent med rent vatten. Efter det första passet av mellanskiktsbeläggningen är det vanligtvis nödvändigt att torka det i 4 timmar eller mer för att utföra nästa steg med polering. Använd sedan fin sandpapper för slipning. Använd lätt och jämnt vid slipning. Bär inte genom beläggningen. Rengör ytan med slipning.


Ett par:Vårt företag byter vattenbaserad färg som beläggning Nästa:Plast har ingen anledning till att utemöbler används i stor utsträckning