Hur väljer du bekväma och hållbara utemöbler?

- Apr 08, 2020-

Outdoor furniture 1


Under de senaste åren finns det ett nytt ord "uteservering" som ständigt visas i designuppgiftsboken. I den samtida eran är människor som har bott i betong i höghus under lång tid extremt angelägna om "skydd", i hopp om att gå, sitta, prata och prata i utrymmet som innergård och balkong, att uppleva utomhusmiljöns godtycklighet och njut av de fyra säsongerna. Utomhusområdet är en förlängning av det inre utrymmet, vilket är värt noggrann design och val av lämpliga utemöbler.


I den forntida levande kulturen var rotting, bambu, sten och trä de viktigaste möblerna i utomhusområden som södra trädgårdar och norra fyrkantiga gårdar. Vilket element i modern bostad märker utomhusmöbler? Hur väljer man en bekväm bärare för ”skydd” i staden? Med decennier av erfarenhet av högkvalitativ möbelproduktion erbjuder Flexform nu en uppsättning utemöbler med sittplatssystem, soffor, fåtöljer, bord, stolar och många dekorativa tillbehör. Utformat av den kända möbeldesignern Antonio Citterio, Mario Asnago, Claudio Vender.Näst, ta Flexform utemöbler som exempel, en kort introduktion om hur du ordnar utemöbler.


01. Textur

Vulcano

Peter utomhus

Monreale


Den viktigaste skillnaden mellan möbler inomhus och utomhus, beror på materialverksamheten som sätter ANVÄNDNING utan tvekan. Hög hållbarhet är avgörande för att utomhusmöbler klarar regn, ljus, temperatur och andra faktorer. Rostfritt stål, polyuretangummi, vattentäta tyger och tropiska afrikanska iloko trä är utmärkta material för utomhusmiljöer.

Vulcano

Vulcano soffstolen är tillverkad av marin plywood för att förhindra måttlig deformation, medan armstödet och ryggstödet är tillverkat av 316 austenitiskt rostfritt stål (superlegering) för att säkerställa utmärkt prestanda i utomhusmiljöer. ett speciellt skikt av andningsbar, vattentät fiber tillverkad av fodermaterial, inte bara väder och solsken, utan också klor och saltvatten har utmärkt motstånd.


Peter Outdoor

Peter Outdoor-fåtöljer och fotstolar, hela strukturen är gjord av 316 austenitiskt rostfritt stål, säte och ryggstöd har ett löst fast systemskydd, är gjorda av polypropylenfiber eller polyuretangummi, polymermaterialet med lägsta densitet, oavsett hur länge materialet kommer inte deformeras.


Monreale


02. Lagrad

Zante 沙发

Alison 扶手椅

Zante


Zante-soffan har två olika sittdjup att välja mellan, vilket ger den en hel del flexibilitet och anpassningsbarhet. Sitsystemet är känt för att det är enkelt att demontera, vilket möjliggör förvaring av stackar i slutet av säsongen eller vid behov.


image03. Komfort

Thomas

Thomas


Thomas utomhus fåtölj är en mångsidig utomhusarmatur som är idealisk för verandor, gårdar och andra utomhusstolskollektioner. Thoma enstol, en het säljare för inredningsmöbler, är extremt mjuk och bekväm med en plats fylld med polyuretanskum och täckt ett andningsbart och vattentätt laminerat tygskydd.


04. Flexibilitet

Tindari

Flyset

Bangkok

Phuket

cesta


Utomhusområdet är en plats för en mängd olika aktiviteter, så arrangemanget av möbler måste tillgodose olika behov, vare sig det är funktionellt eller estetiskt. Följande artiklar finns tillgängliga i en mängd olika material, storlekar och konfigurationer för att maximera flexibiliteten och personalisering.


Tindaris utomhus soffbord ekar Flexforms mångaåriga designtema, "textur." Sofabordets ram är tillverkad av extruderat aluminium, vävt med polypropylenfiber eller vävt polyuretangummi och finns i en rad färger från jord till bordeaux till olivgrönt. Bordskyddet är handvävt av en topphantverkare för att ta ut värmen ur metallen och kan kombineras med vilken stol som helst i utomhusområdet. Tindari-bordet erbjuder andra designalternativ, till exempel bordsskivor som Beola Argentata, vulkanisk sten, porfyr eller pietra del Cardoso.


Fly

Flybord, soffbord och tebordsuppsättning, enkel design, kan anpassas storlek, färg och material.


Bankok

Bangkok lådbänk som ultrafunktionella dekorativa möbler, har nu lanserats en avancerad utomhusversion som ger en rad utsökta färger. Bangkok utomhusskåpspall finns i tre olika storlekar och kan användas som bärbar stol eller i kombination med andra utomhus tebord.


Puket

Formen på Phuket boxpall är densamma som för Bangkok boxpall i material och färg. Det kan användas som vanliga stolar och andra bordartiklar i utomhusdräkt.


Cesta


Cesta utomhusförvaringsbox är lämplig för multifunktionella utrymmen där magasin kan placeras eller för förvaring på terrasser och gårdar. Den övre delen av Cesta utomhuslåda har funktionella öppningar för enkel hantering och rörelse.


05. Personifierad

Ortigia

Dafne

Zefiro

MokaSlutligen, i alla designbeslut om konfigurationen av utemiljöer, måste ta den individuella karaktärstilen och den önskade designestetiska känslan som centrum. Vissa produkter kan appliceras på olika stilar, medan andra har sin egen unika design. Att se till att du vill gå stilvägen hjälper till att begränsa alternativen.


ortigia

Ortigia utomhusserie är dedikerad till tolkningen av traditionell och klassisk charm med en modern atmosfär. Fåtöljens struktur är gjord av massivt trä av iloko, det traditionella handarbetet för hantverkaren är gjord av fint trä, samtidigt finns det tre val av naturlig, vit färg och färgning grå.


Dafne

Dafne-sätena har en ren och ren design.


Zefiro

Zefiro matbord är ljust och modernt och har nu en utomhusversion som erbjuder en mängd olika storlekar och ser ut för att betona mångsidigheten.


Moka

Moka utomhusbord och stolssats är baserat på den ursprungliga designen av MarioAsnago och Claudio Vender från 1939. Den moderna känslan av den ursprungliga designen och dess hänvisning till den rationalistiska rörelsen i design tolkas nu av innovativa material med utmärkt väderbeständighet.Moka chair


Moka utomhusstolens smala, exakta struktur är gjord av rörformigt 316 austenitiskt rostfritt stål och ryggstödet är vackert x-format.

Ett par:Intelligent utomhusmöbler 'Fluid Cube 0010010 City Snake', modulkonstruktion av förnybart trä Nästa:Inbyggnad av trämöbler