Hur är sängram Mått Mätt

- Apr 05, 2017-

Säng ramar är tillgängliga för att passa kung, drottning, dubbla eller dubbla storleken madrasser. Det korrekta sättet att mäta sängram dimensioner är att använda en måttband för att mäta längden och bredden av madrassen området. Längden mäts från den övre centrum kant till längst ner i mitten kanten och bredden mäts från längst till vänster centrum kanten till den längst till höger centrum kanten av madrassen.

Montering av en sängram är en ganska enkel process. Det börjar genom att ansluta sido ramskenor till sänggavel och golvskiva av sängramen. Dessa skenor skall anslutas på båda sidor av sängen att skapa ett rektangulärt mönster för madrassen att sitta i. Båda sidoskenor är också kopplade med mitten ombord skenor som håller madrassen från Byxhäng i mitten.

Det finns flera typer av sängramar att välja mellan. De flesta ramar är gjorda av trä eller stål och finns i många mönster och färger. Det är viktigt att sängramen måtten matcha storleken på madrassen. Detta kommer att säkerställa madrassen passar lätt in i sängramen området efter den är installerad.

En sängramen kommer normalt överleva en madrass. Dessa ramar är tillverkade av hållbart material som kan hålla vikten av flera personer i en säng. En madrass är mer benägna att slitas ut snabbare eftersom den är gjord av mjukt tyg material som slits ut med tiden.

Det är viktigt att komma ihåg att king size madrasser har två sängram dimensioner. Denna typ av madrass är antingen en standard kung eller California king size. En vanlig kung mäter 76 inches (1,93 meter) bred och 80 inches (2,03 meter) långa och en California king är 72 inches (1.83meters) bred och 84 inches (2,13 meter) långa.

Himmelssängar har långa inlägg i varje hörn av sängramen. Dessa tjänster är anslutna med kapell skenor som har material draperade över dem. Sängramen dimensioner för en canopy säng inkluderar typiskt både sängräckes storlek och baldakinen kenan storlek.

Queen sängar kräver en bredare madrass än vanliga dubbelsängar. Stativ dimensioner av sängar är 60 inches (1,52 meter) bred och 80 inches (2,03 meter) långa. Denna typ av madrass är bredare än en vanlig säng och har samma längd som en standard king size madrass.

Det är viktigt att komma ihåg säng storlekar när man köper lakan och säng kjolar för madrasser. De säng kjol är en speciell typ av linne som täcker sidorna av en resårmadrass. Säng kjolar finns i många storlekar för att passa de flesta sängram dimensioner.


Ett par:Primer Nästa:Om QA