Fem minuter att förstå anpassade möbler

- Sep 20, 2017-

Anpassade möbler är möbler som tillverkas efter dina specifikationer av begäran. Du kan designa den helt på egen hand eller du kan välja en stil och besluta om detaljerna, såsom material som trä, fläcken och tyg. Skapa dina egna anpassade möbler är spännande, och en en-av-en-slag bit kommer att lägga till en unik känsla av charm till din inredning.

Det första steget är att välja möbelsnickaren. Vet någon av dina vänner eller släktingar en kvalitetmöbelsnickare? Finns det en anpassade möbler byggmästare i området som har ett gott rykte? När du hittar en blivande byggare, kan du be att se några av hans arbete. Vissa anpassade möbler beslutsfattare är specialiserade på olika typer av bitar. Kontrollera att den som du väljer gör typ av möbler du kommer att beställa.

Sedan Bestäm grunderna. Vilken typ av möbler har du i åtanke? Kanske en vacker, körsbär trä Kina skåp? Kanske en fin ekDressermed stora, djupt ceder-klädda lådor, eller en bekväm oversized stol? Vill du skapa en samordnandeottomanskaatt gå med den? Om du inte redan föreställa lappa, kommer du att välja en stil. Kanske du gillar rena, raka linjer, eller kanske du föredrar massor av kurvor och mjuka kanter eller intrikata träslöjd.

När du utformar anpassade möbler, kan du behöva välja om du vill att din pjäs att ha kjolar bas, såsom i fallet med en stol. Kjolar kan vara rak, ruggig eller veckad. Du kanske föredrar en ren kant med raka ben, snidade ben, eller stoppade fötter. Om din anpassade möbler kommer att vara en soffa, hur många kuddar kommer det att ha? Kommer att vara baksidan vadderade, eller täckt med kuddar? Lös eller bifogade? Fylld med skum, fiberfill, eller ner?

För anpassade stoppmöbler kommer du har ett brett utbud av tyger att överväga. Från väv till läder ochmocka, det finns något för varje smak ochbudget. Välj textur, färg och vilken typ av material som är bäst lämpad för dina behov såsom en lätt-till-vård-for micro suede. Kommer du din anpassade möbler till senast, så se till att du väljer något hållbart, särskilt om du har barn.

Med så många alternativ, kan du ha svårt att avgöra hur du vill att varje anpassade möbler bit att titta. Det kan vara en bra idé att söka rekommendationer från en designer eller ställa detaljerade frågor av en anpassadmöbelsnickareInnan du gör några slutliga beslut.


Ett par:Applicering av vattentät beläggning Nästa:Försegla Weld