Åtta vanliga material inom utemöbler

- Oct 25, 2019-


fodder


Utemöbler är ett noggrant val om du vill att det ska vara kvar, trots väderfluktuationerna under året, eleganta, eleganta och förfinade i utseende. Aluminium har visat sig vara det mest lämpliga materialet för detta problem. Enligt ägare och tillverkare, på grund av dess hållbarhet och förmåga att motstå långvarig väderrisk. Till skillnad från andra metaller lyckas aluminium, när den utsätts för luft, utveckla ett oxidskikt av korrosionsskyddsmaterial. Även om aluminium kommer med en pulverbeläggning som innehåller beläggningspartiklar som vid metallen för att ge den färg och lägga till en extra skyddande yta.


Nedan finns åtta vanliga material om utemöbler som författaren håller på att introducera.


1. Aluminium:

Möbler i utomhus är ett noggrant val om du vill att det ska förbli, trots väderfluktuationerna under året, eleganta, eleganta och förfinade i utseende.Aluminum har visat sig vara det mest lämpliga materialet för detta problem. Enligt ägare och tillverkare på grund av dess hållbarhet och förmåga att motstå långvarig väderrisk. Till skillnad från andra metaller lyckas aluminium, när den utsätts för luft, utveckla ett oxidskikt av korrosionsskyddsmaterial. Viss aluminium kommer dock med en pulverbeläggning som innehåller beläggningspartiklar som fäster vid metallen för att ge den färg och lägga till en extra skyddande yta.
2. Mattbelagd metall:

För utomhusbruk, mattbelagd metall ANVÄNDER en torr färg som bildar en skyddande beläggning på ytan på möblerna. Med denna teknik är färgen hållbar på grund av ett utmärkt färgval.

Mattbelagda produkter är extremt resistenta mot korrosion, värme, stötar och slitage, vilket gör dem perfekta för utomhusutrymmen med barn och husdjur.

Underhållssvårigheter: ★ ☆☆


Använd bara mildt tvålvatten och rengör var 6 till 12 månad. Skrubba, skölj och torka. Frostade tyger bör undvikas för att undvika att beläggningen på ytan skadas. Dessutom ska ammoniak eller blekmedel aldrig användas på mattbelagda möbler.3. Rottingkärna:

Rottingkärna är gjord av räfflad rottingkärnfiber. Om den används för picknickkorgar eller soffor, är materialet lätt, starkt och vackert. Liknar bambu, stammen är fast och inte ihålig inuti, vilket gör det till ett hållbart strukturellt ramverk.


Underhållssvårigheter: ★★ ☆

Torka bort så många ytfläckar som möjligt och skölj sedan dina rottingmöbler med en mjuk borste och tvålvatten. Efter sköljning, placera ute i solen för att torka.
4. Återvinningsbart trä:

Återvunnet trä återvinns från gamla lador, fabriker och lager. Det är också ett extremt populärt material på grund av dess unika utseende och bidrag till gröna byggnader. Det återvinns från övergivna byggnadsmaterial, som sedan renoveras och släpps ut igen på marknaden.

Genom dess förändrade strukturer och former visar materialet stolt sin historia och sitt ursprung, och har därför aldrig två likhet, vilket är en av de egenskaper som skiljer det från andra utemöbler.


Detta trä bestämmer att det kommer att användas längre och längre, och ytan blir mer och mer blank.

Underhållssvårigheter: ★★ ☆

Daglig användning av mjukt tygdamm kan vara, undvik för glans och sprutvatten på det.


5. Tång:

Tång är ett naturligt material som finns över hela världen. Som namnet antyder lever det helt i den marina miljön och växer i grunt och skuggigt kustvatten. Det konstaterades att det kunde göras till ett ovanligt starkt fibröst material.

Underhållssvårigheter: ★ ☆☆

Tångmöbler behöver använda mjuk trasa bara det spannmål som är bland dem våtservetter.


Skillnaden mellan tang och rotting

Båda har vacker utsikt över kusten och är ljusa. Skillnaden mellan dem är att vinvävare har många typer av material, som rotting, rotting, bambu och till och med vinstockar i regnskogen. Tång växer å andra sidan i vatten och är naturligtvis vattentät, så det behöver inte vara vattentätt.

På grund av detta är tangsvampar svåra att färga. Du kan knappast hitta handfärgad tangmöbler, och det kräver ramstöd (trä eller järn), men rotting är tillräckligt stark för att bildas utan någon hjälp.


6. Stål:

Stål är lättare än smidesjärn, men ändå tyngre än aluminium.Men dess stabilitet och stabilitet, liksom dess motstånd mot extrema temperaturer, är oöverträffad. Pulverbeläggningen hindrar att det rostar.

Det är en klassiker som används för avancerade möbler och barstolar samt för retro design.

Underhållssvårigheter: ★ ☆☆

Torka snabbt och torka sedan med en våt trasa.


7. Teak trä:

Teak är ett lättillgängligt trä och ett av de mest älskade materialen för utomhusmöbler i trä. Teak kan enkelt klara olika klimat, solid struktur och vackert träkorn.


Teak är självförsörjande i olja, vilket är unikt jämfört med annat trä. Det är också ett hårt trä, så ytan är svår att bryta eller lägga ut. Låt vädret ta sin vägtull och det kommer att pågå i 50 år och behålla en vacker silver glans.

Underhållssvårigheter: ★★★ ☆

Skrubba med mild tvål, blekmedel och vinäger. Se till att använda en plastborste med mjuk päls, eftersom trådborstar kan skada det översta skiktet av träet.


8. smidesjärn:

Smidesjärn beundras för sitt eleganta utseende och starka motståndskraft mot vind.Det är tyngre än aluminium eller stål, och i sitt ursprungliga skick är mer sårbart för hårt väder. färg som kan motstå fukt och förhindra rost.

Underhållssvårigheter: ★★ ☆

Du kan helt enkelt slänga ner dina smidesjärnmöbler, skrubba med svamp och tvålvatten och använda cirkulära rörelser för att skrubba bort fläckar och skräp och slutligen skölja bort tvålbubblorna.

Ett par:Försiktighetsåtgärder för underhåll av utemöbler Nästa:Vitboken om möbler i trender från 2019 ser på precisionsutvecklingen av möbelföretag från Big Data