Die Sinking

- Oct 28, 2017-

Dysavbrott är en process som används för att maskinera eller skapa en viss storlek eller formhålighet eller öppning i stålblock. Öppningarna i stålblocken kan sedan användas för att forma plast i olika former. Sådana öppningar kan också användas vid smide, antingen varma eller kalla, eller för mynning eller gjutning.

Vanligtvis används dömsänkning för att placera namn, nummer och andra informationskällor på metall. Det kan också användas för att placera sådana element på en bit av trä, läder eller många andra material. Processen för att sänkas är ganska enkel och något som alla kan göra med några enkla verktyg. Det finns också större maskiner som kan hjälpa till med processen, men dessa maskiner levereras med en prislapp.

Processen med att sänkas börjar med att få en bitplåt och skär ut en form. Formen kan till exempel vara en sköld eller namnetikett. När det gör att processen för att dö försvinner, är det viktigt att använda en bitplåt för projektet som är minst 1/64 tum (0,4 mm) tjockt.

När formen har placerats på plåtstycket måste den klippas ut. För att göra detta används en mejsel och hammare eller på annat sätt specialutrustning för skärning av plåt. När stycket har klippts ut är det nödvändigt att filma de grova kanterna nedåt.

Efter att formen har blivit helt avskuren börjar nästa processen att dö för att lägga till bokstäver och siffror. En översikt måste skapas innehållande den information som är avsedd att sätta på brevet med brev. Denna kontur kan skapas med en blypennad blyertspenna och med en grupp 1/8 tum (3,17 mm) stålbokstäver.

När alla bokstäverna har applicerats, är det nödvändigt att sätta stålbokstäverna ovanpå var och en av de skisserade bokstäverna och punda sedan brevet ner i metallen med en hammare. Denna process kommer att skapa en indryckning i metallen. Denna process fortsätter tills alla bokstäver, siffror och andra mönster är färdiga.

När det är klart borde processen ha skapat en bit där metallets indragning är personlig. Det är möjligt att förbättra bokstäverna genom att fylla indryckningarna med någon typ av färgad polymer. Detta medger att inbuktningen sticker ut mot metallen.
Ett par:Flat Paint Nästa:Utvecklingen av stud svetsteknik