Måttbeställda soffa täcker dessa frågor?

- Jan 09, 2017-

1, soffa tyg alternativ.

För närvarande används som ett nättyg har en hel del sand, är främst fokuserad på bomull, hampa, ull, nötkött senor och andra kategorier.

Bomull linne material med tyg på marknaden är den största andelen av typ av beröring, finkänslighet är mjuk och tjock är bättre; typ av andra, fast naturliga blomma, enhetlig färg mjuk; tre brända av brand punkter fire tyg ludd, förvandlas till aska och ingen bränd lukt bättre. Fyra lukt, bra material det är ingen kemisk lukt. Linne materiella fördelar av rena naturliga ingredienser varma på vintern och svalt på sommaren, höggradig, delas in i grovt linne och linne. På grund av krympning av materialet är mycket hög, bör förbättras innan krympande processen (Wan ji detta är löst, krymper tyget har eliminerats). Sammet delas också in i många typer av dubbel färgad sammet, sammet, Manchester, mocka sammet, chenille, och så vidare. Huvudmaterial lyster, känner sig bekväma.

2, soffa uppsättningar tillverkare Välj: Markera året kvalitetsgaranti och service minded;

3, sedan uppmärksamma att välja rätt färg på duken, med vardagsrum inredning och tillbehör matchen samordnas.

4, men också överdrag billigt tvättbara och smutsavvisande tyget;

5, för inspektion av produkten, främst sandstranden hår sömnad är öppen, kan inte böjas inte raka, inte på linjen, bra utförande, och dragkedja dras gratis och efter god fogliga;

6, omfattar tjänsten uppföljning.


Ett par:Soffa tyg är mycket viktigt Nästa:Rottingmöbler köpa tips