Städvård för utemöbler

- Apr 29, 2020-

Från början av våren och sommaren, ett trevligt klimat, inbjuder fritid eftermiddagen vänner i hans trädgård te chatten, för tiden är det mycket bekvämt att njuta, varje 5 till 10 månader, de flesta familjer har föredrag på balkongen, terrassen eller takträdgård fritidsaktiviteter, skiljer sig från inomhus, såsom utemöbler rengöring och underhåll har också olika metoder och standarder, idag, en tid att erbjuda dig en praktisk metod för utemöbler rengöring och underhåll.


Träbord och stolar--


När chun xias turväder kan utomhusträsmöbler borsta på rätt teakolja, för att skydda lackytan, förhindra att solsken uppstår och regnoserosion orsakar skador, till askens karaktär, kan fortfarande förhindra råtta, dessutom , i funktionella möbler ytan besmear vissa förhindrar ultraviolett strålning skikt för att också kan förhindra skadade och bli ur form effektivt.


Om effekten av färskt oljeskikt inte är bra, kan du överväga att applicera en liten mängd mjuk sand, och sedan en liten mängd vax eller tätningsmedel för att bilda ett skyddande skikt, kan effektivt förhindra direkt solljus eller regn erosion orsakad av deformationsskador.


Cleaning care wooden outdoor furniture

Vax det utomhus träpicknickbordet


Rengöring och skydd av MATS ---


Enligt erfarenhetsbedömning, midspring tidigt på sommaren, som ett resultat av växten beskärning, pollen överföring faktorer, luften flyter ofta en mängd damm, så det är nödvändigt att ofta rengöra utomhus fiber pad.Det rengörs vanligtvis (med en mjuk borste), dammsugad och vid behov tvättas med en tryckpistol tills den är så ren som ny. Det finns täckning vid vanliga tider eller utomhusmattan som är placerad i gångbanan kan minska ren frekvens på lämpligt sätt, mattan som sprider sig inuti terrassen innergården måste dammsugas ofta. Vanliga besmirch kan använda diskmedel för att gå med borax och vattenblandning göra renare, skrubba med vatten, mattan som håller sig att ha mycket pollen och envis besmirch vill använda tvålvatten, sätta tryckvattenpistol, tryck vatten dimma form skur, ren effekt är bra.Sink kantmatta som ett resultat av lider poolvatten och regnvatten att eroderas gemensamt, eftersom detta behöver mer noggrann tvätt. Dessutom, innan rengöring kan testas i en liten del av th området på mattan, för att undvika hela matskrotet på grund av felaktig val av tvättmedel.


Kanfasstol och rygg

Om canvas stol kan tas isär, duken kan tas bort och tvättas med tvättmaskinen, var uppmärksam på, torka inte och sedan sätta tillbaka, ska installeras direkt på stolen efter tvätt, naturlig lufttorkning, för att effektivt förhindra canvas rynkande deformation.


Canvas chair and back

Om kan 0010010 # 39; inte ta isär, kan hålla tvätt tvål med ullborste först, skrubba upprepade gånger på duk fram och bak, skölj noggrant med rent vatten nästa, stå upp stolen slutligen naturlig lufttorka, undvik metalldel att rostas.


Vit plaststol

Om du vill använda en matsked av diskmedel i 4 liter vatten, rör om jämnt, med svampskum eller mjuk borste doppad i smet på plaststolen, hålla efter 15 minuter upprepade skrubber, rengör slutligen med vatten grundligt, naturlig lufttorka, not, färg plaststol är inte lämplig för den här metoden.


Färgade plast- eller hartsstolar

Tvätta färgad plaststol för att endast kunna använda vanligt rengöringsmedel och rent vatten, solsken belyst och väderelement kan orsaka stol att bleka, rent underhåll är avgörande. Använd vanligtvis en mjuk bomullstyg eller svamp, dopp i den vanliga rengöringsmedlet, försiktigt och upprepade gånger stol inuti och utanför vattpinnen ren, ryggen på stolen i rutform kan också sprutas inuti och utanför först på renare, borsta med mjuk borst borst besmirch inuti nätöppningen, skölj noggrant med mycket vatten slutligen, återskapa torr bomullsduk torkas.


För att hålla färgen och glansen av plast eller hartsstol är ljus, kan vax upprätthålla, med mjuk bomullstyg eller vaxredskap även daub, naturlig lufttorka, torka bort redundant vax igen.


Colored plastic or resin chairs


Dessutom kan regelbunden rengöring hålla stolen ren och bekväm, vacker och hållbar, det rekommenderas att var tredje månad rengöras.


Ren solskydd

Ta bort parasollen först, placera den vertikalt, blåsa av ytstoftet med en hårtork, gnugga fläckarna på parasollen med varmt tvålvatten och låt sedan paraplyet torka.


Paraplystativ av metall kan doppa i mjuk handduk i varm tvålvattenpinne, skölj noggrant med rent vatten igen, torka av med torr handduk, använd inte rengöringsmedlet som innehåller kaustisk eller blekande funktion, kan skada ytbeläggningen på det sättet.


Clean sunshade

För ett paraply på ytan av formen, måste du använda blekmedel och tvättmedelsblandning, blanda med vattenkanna spruta rengöringsvätska i formen och låt stå i 10 minuter efter upprepade gånger med en mjuk borste noggrant skurat, återupptas klart vatten sköljs rent helt, envis mögelplats om det är svårt att rengöra och upprepa ovanstående steg, det sista är paraply naturligt torrt i solen.


Naturliga korgmöbler

Efter att ha tagit bort möbeltorkduken, blåsa bort dammet från ytan med blåsaren först och pollen, återuppta borste rena rester, cany utgör en del för att ofta innehålla mycket länge, efter att skur kan återuppta stora kraftdammsugare för att absorbera besläktigt slappa, så vidrör vatten efter pinne i rottingytan tätt.

Spraya 2: 1 hydroxidlösning med en vattenpistol på insidan och utsidan av korgmöbler, skrubba flätan med varmt tvålvatten doppat i en svamp tills den producerar skum, låt tvålvattnet helt suga in i rottingytan, djupt in i vävgapet.


Natural wicker furniture

Använd tryckvattenpistolen för att spraya mycket rent vatten för att skölja möblerna varje plats noggrant, torka av med en mjuk torr handduk nästa, för att förhindra rottinghår mjuk deformation, måste placeras på torrt ventilerat ställe efter 24 timmar, kan bara täcka möbeldukskydd på nytt.

Nu som förbättringen av bostadsförhållandena har många familjer förutom balkongen också mer utomhusutrymme, som utomhusträdgård, smart samlokalisering av vissa möbler i denna typ av utrymme, trädgårdsskötsel och inredning är inte bara vackert och elegant, utan ger också en plats för vänner och släktingar fest, på grund av effekten av en mängd naturliga klimat, utomhus möbler produkter kräver ofta mer noggrann rengöring och underhåll, miljön ren, naturlig stämning glad, hoppas att författaren har samlat dessa utemöbler rengöring små metoder kan hjälpa till dig, få två gånger resultatet med halva ansträngningen, under årets bästa tid, njut av livets nöje.

Ett par:Nej Nästa:Intelligent utomhusmöbler 'Fluid Cube 0010010 City Snake', modulkonstruktion av förnybart trä