Klassificering av utemöbler material

- Jun 28, 2019-

A, metall

1) rostfritt stål

Stål som är resistent mot korrosion av svagt frätande medium, såsom luft, ånga, vatten och kemiskt frätande medium, såsom syra, alkali och salt. Även känt som rostfritt syrafast stål. Vid praktisk tillämpning kallas stålet som är motståndskraftigt mot svagt frätande medium ofta rostfritt stål, och det stål som är motståndskraftigt mot kemisk mediumkorrosion kallas syrafast stål. På grund av skillnaden i kemisk sammansättning är den tidigare inte nödvändigtvis resistent mot kemisk mediumkorrosion, medan den senare är i allmänhet rostfritt. Korrosionsbeständigheten i rostfritt stål beror på legeringselementen i stålet. Krom är grundelementet för att göra korrosionsbeständighet i rostfritt stål, när innehållet av krom i stål når cirka 12%, krom och syret i korrosionsmediet bildas en mycket tunn oxidfilm på stålytan (självpassivering film) kan förhindra stålmatrisen ytterligare korrosion. Förutom krom innehåller vanliga legeringselement nickel, molybden, titan, niob, koppar, kväve etc. Rostfritt stål är vanligtvis uppdelat i: (1) ferritiskt rostfritt stål. Innehåller 12% ~ 30% krom. Dess korrosionsbeständighet, seghet och svetsbarhet ökar med ökningen av kromhalten. (2) austenitiskt rostfritt stål. Kromhalten är mer än 18%, men innehåller också ca 8% nickel och en liten mängd molybden, titan, kväve och andra element. Bra omfattande prestanda, tål många typer av mediumkorrosion. (3) austenitiskt ferrit duplex rostfritt stål. Både austenitiska och ferritiska rostfria stål har fördelarna med superplasticitet. Martensitiskt rostfritt stål. Hög styrka, men dålig plasticitet och svetsbarhet. Rostfritt stål för privat bruk har vanligtvis följande nummer: 304, 303, 302

, 202, 203, 201 i utemöbler, 304 typanvändning mer, så modellen för hårdhet i rostfritt stål, korrosionsbeständighet är stark, så de exponerade rostfria stålprodukterna används ofta för denna modell. Och korrosionsbehovet är inte högt, eller på ytan av rostfritt stålspraybehandling av produkter, för det mesta använda 201 eller 202 rostfritt stål, denna modell av rostfritt stål jämfört med 304, är korrosionsprestandan inte lika stark som den . Vanligtvis är dessa olika typer av rostfritt stål i utseendet svår att skilja, i allmänhet kommer vi att använda detektionsvätska av rostfritt stål för att skilja. På grund av de rostfria stålets korrosionsegenskaper används den ofta i möbelmaterial med hög kostnad. Rostfritt stål i process av polering och ritningspunkter. Polerat rostfritt stål har mycket bra reflekterande, men det är lätt att blanda med ferroelektrisk grad, så utomhus möbler används inte mycket, mer för porslin; Borstad rostfritt

Stålbehandling med flexibel metallfärg, och utseendet ger en person en känsla av mycket hög kvalitet, är den vanliga sätten för utemöbler för närvarande.

2)

aluminium

På grund av sin utmärkta korrosionsbeständighet är lätt kvalitet, hög smältbarhet och måttlig styrka, aluminium i stor utsträckning i utomhusmøbelproduktion. Vanligtvis sprutas materialet på ytan i produktionen för att matcha färger. Eller elektrokemisk behandling av ytan.

3)

järn

Järnmaterial har fördelen av hög hållfasthet och bra stöd för produkter, men nackdelen är tung kvalitet, inte lätt att hantera, lätt att korrosion, lätt att rosta. Orsak används vid lågprodukt gjutjärnsprodukt mer på möbelproduktion, vill göra antirustbehandling vid normal användning. Såsom den gemensamma parkstolen. www.sz-fengyuan.com

4) rostfritt järn

Det så kallade "rostfritt järn" betyder att det återvunna järnet, bly, stål, etc. bearbetas genom andra returugnen och bearbetas genom "magnetisk" avlägsnande

Cr rostfritt stål, det finns en viss korrosionsförmåga! Rostfritt järn är inte ett vanligt ordstäv, som allmänt anses ha ferromagnetiskt rostfritt stål.

För det andra, träet

1) teak

Teak Ursprung är vanligtvis i Thailand, Myanmar, Indonesien och så vidare, i Kinas yunnan har också ett litet antal existenser. Eftersom teak innehåller rik oljig, anledningen till att dess stabilitet är bättre än annat timmer, använder teak i möbler, så att man kan minska dimman i träverket, vara i form, bli arg, moth-eaten vänta på oro. Teak av olika producerande område, som ett resultat av klimat, mark väntar på den olika tillväxtmiljön, är kvaliteten inte identisk också. Med Thailand, myanmar teak för det bästa, mer aromatiska trä, mer inte lätt att moth ätas, textur klar, vackra, eleganta färger, produkter har inte bara bra användningsvärde, mer högt samlingsvärde, så kallas träguld.

2)

Nordöstra Kina aska

Manchurier producerad i nordöstra Kina, på grund av tufft material, vacker textur, grov struktur, enkel bearbetning, seghet och andra egenskaper, är ett bra material för möbler. Orsak används i stor utsträckning på utemöbler, vänta som vanlig parkstol.

3)

FSC trä

Först och främst måste vi klargöra att FSC inte är ett namn på trä, det är en allmän term för certifierat trä. FSC är ett moget och perfekt FOREST certifieringssystem för närvarande, vilket kommer från första bokstaven i det engelska ordet FOREST STANDARS CONTACT. Det är också förkortningen till FOREST Stewardship Council, så FSC är en symbol för FOREST Management Certification. För konsumenterna är naturkatastroferna som orsakas av skogsförluster direkt relaterade till människors konsumtionsbeteenden. Även om du inte skär träd kan du vara en del av förstörelsen. Inga träd planteras, men en skog kan skyddas. Allt beror på konsumentbeteende. Att köpa gröna träprodukter är att skydda skogen, skogsekosystemet, mark- och vattenskyddsområdet och vilda livsmiljöer. FSC-certifierat trä erkänns av världens miljöskyddsorganisation, och användningen av FSC-certifierat trä bidrar också till miljöskydd. Och vanligtvis tillverkar produkter från FSC trä ett FSC-certifikat. Därför är FSC inte ett slags trä, men en allmän term för trä som kan användas och är certifierad av FSC. Referens dokumenterar FSC vad är www.sz-fengyuan.com

4)

Andra hårda skogar som indonesiskt rött körsbärsträ

Tre, plast

Det är inte nödvändigt att införa plast, vilket är ett välkänt material. Denna artikel introducerar främst de relaterade materialen av plast som används i utomhusprodukter.

1)

Imitationrotting

Imitera sockerrör är att peka på utemöbler Användarrör ska tillverkas med plastråvara, använd PE eller PVC för att vara huvudmaterial för att producera normalt, för att öka den åldrande graden av plast, öka lämplig anti-aging råmaterial genom recept normalt. Därför kallas imitationrotan också PE-rotting. PE material tillhör polyeten, vilket är en typ av miljövänlig plast för närvarande. Därför används den allmänt på den civila marknaden. Enligt färgkraven, lägg till lite pigment, kan producera en mängd färgrör. Och enligt formkraven; Canes av olika former kan produceras. Jämfört med den riktiga rottan i naturen har imitationrotan egenskaperna av vackert utseende, ljus färg, lång livslängd och bekväm känsla.

2)

PVC-presenning

Några av markisduken i utemöbler och den bästa duken av solskyddsprodukter är gjorda av PVC-material, vilket är förenligt med rattanimiteringsmaterialet, men tillverkningsprocessen är annorlunda.

Fyra stenar

1)

Natursten

Granit: naturlig formning, hård konsistens, vacker naturlig konsistens. Om den vanliga användningen av jinsha svart, svart Mongoliet och andra stenar. De flesta av bordsskivorna i utomhusprodukter är gjorda av granit, som används för bänkskivor. Det finns inget behov av att lägga till bilagor som bakplattor längst ner. Marmor: är också naturligt formad, textur än granit till mjuk, densitet är inte lika stor som granit, lätt att spricka i bruk, så ofta används för små mesa-områden, eller lägga tillbaka plåtskydd på botten av mesa.

2)

Konstgjord sten

Harp: syntetiskt harts med kemisk sammansättning, liknande natursten, med komplexa produktionsprocesskrav och högteknologiskt innehåll. Det är fortfarande i försöksskedet i användningen av utomhusprodukter och är inte mogen än. Används huvudsakligen för inredning. Honeycomb aluminiumsyntes: ytan klistrar 5mm tjock natursten, längst ner på stenen med honungskaka aluminiumplatta som bottenstöd, mellan de två sidorna med speciell limbindning, högtryck slutförd. Denna sten används huvudsakligen för bordet, fördelen är att bordsvikten är ljus, lätt att bära. Nackdelen är att kraven på produktionsprocessen är högre.

Fem glaset

Härdat glas: efter högtemperaturdämpande glas, ökad slaghållfasthet, ökad böjhållfasthet, termisk stabilitet, motstånd mot stora temperaturskillnader förändringar. Efter krossning bildas likformiga partiklar.

Referensdokument "Vad är härdat glas" www.fengyunhuwai.com

Silk-skärmglas:

På botten av vanligt glas genom en speciell process med hög temperatur bläck, och sedan hög temperatur härdning gjutning. Glaset på detta sätt med olika färger kallas silkskärmglas.

Textil och annat

1)

Kemisk fiberduk används vanligtvis för kudde, paraplyduk, presenning etc. Denna typ av tyg måste vanligtvis behandlas med tre försvar innan den kan användas utomhus. Tre förebyggande medel innebär att vatten inte stänker, förhindrar ultravioletta strålar,

Mögel och oljeförorening Tre principer är genom en speciell process, bilda ett lager av gummifilm på ytan av tyg, som naturligt bildas vid regnvattenutflödet, så har vattentät effekt på grund av tygytan som är täckt med kolloid, hårda vattenmolekyler i fibrerna , förhindra sedan mögel och oljeproblem, tyg genom särskild bearbetning, öka motståndet mot UV-komponenter, så att det kan förhindra ultraviolett strålning, efter att solen inte bleknar och åldras.

2)

Rafa Lin tyg

Teslingduk är ett speciellt material som introducerats de senaste åren, vilket har egenskaperna hos högtemperaturmotstånd, ultraviolett motstånd, regnmotstånd och åldringsbeständighet. Under senare år har det använts i utomhusprodukter med mycket bra prestanda. Vattentät anti-ultraviolett funktion kan göra matta, mattan, gardin, utomhus strandstol tyg, mer utbredd. Färgrikt, slitstyrka, vattenmotstånd, oljebeständighet, motståndskraft mot lila linjer, icke-toxiska etc. Den geografiska rafa Lin-duken är täckt med ett lager av lim, det finns draghållfasthet av fiberlinjen, vävd av den speciella processen på grund av Egenskaper hos PVC-nätduk, så de flesta produkter används i fritidsaktiviteter, strandstol, strandbädd, till exempel utomhusstol


Ett par:Använd miljön för utemöbler Nästa:Karakteristika för kolbelagt trä