Egenskaper för ekologiskt trämaterial

- Jul 26, 2018-

Utseendet är naturligt och vackert. Ekologiska träprodukter är naturliga, eleganta, eleganta, med massivt trä och naturlig konsistens, och har en enkel känsla av att återvända till naturen. Och jämfört med massivt trävaror är priset lågt, vilket sparar skogsresurser.


Produktens prestanda är enastående. Utseendet för ekologisk träfysik har egenskaperna hos massivt trä, men samtidigt har det egenskaper som vattentät, antimitt, korrosion, värmeisolering och så vidare. På grund av tillsatsen av ljus- och värmestabilisator, UV-resistent och lågtemperaturstötmotstånd, har produkten Det har stark väderbeständighet, åldringsbeständighet och UV-resistans. Den kan användas inom inomhus, utomhus, torr och fuktig miljö under lång tid utan försämring, mögel, sprickbildning och sprödhet.


Huvudkomponenterna i ekologiska trämaterial är trä, bruten trä och slaggträ. Strukturen är densamma som för massivt trä. Det kan spikas, borras, slipas, sågas, hyvlat, målade och inte lätt deformeras eller sprickas.


Ett par:Mahogany möbler: vaxning processen är bättre än målning Nästa:Den moderna produktens kinesiska stilmöbler är mer attraktiv ung grupp