Karakteristika för kolbelagt trä

- Jun 27, 2019-

1. Ren naturlig, ren grön, ingen förorening

Under hela behandlingsprocessen är träet endast i kontakt med vattenånga och varmluft utan tillsats av kemiska reagenser, vilket håller träets naturliga natur.


Rengör luften

Karboniserat trä, som namnet antyder, har några speciella funktioner av kol efter att ha torkats och behandlats. Det kan absorbera orenheter i luften och filtrera luften för att förbättra människors andningsmiljö.


3. Super miljö stabilitet

Under processen med kolhydrering med hög temperatur omorganiseras den hydrofila faktorn inuti träet, vilket minskar träets fuktabsorptionsjämvikt, allmänt känd som "våt linje", som inte lätt påverkas av omgivningen, så det kan vara känt att det är tillämpligt på alla typer av träprodukter.


4. Starkt korrosionsbeständighet

Under karboniseringsprocessen av trä dödas de flesta svamparna och alla insekterna i träet i luften med hög temperatur. Under det höga temperaturförhållandet genomgår näringsämnena inom träet komplexa och drastiska kemiska förändringar och nedbryts eller rekombineras, vilket kan göra att de överlevande svamparna dör på grund av förlusten av livsuppehållande näringsämnen. Det vill säga att träet inte kommer att vara mögel efter karbonisering.


5. Underbar träfärg, byta singelarter enfärgad

I karboniseringsprocessen är träets interna och yttre värme enhetlig. Under effekten av hög temperatur förändras den fysiska färgen - träfärgen fördjupas och kan jämföras med vissa tropiska och tropiska ädelträ för att förbättra den övergripande miljön.


6. Lätt att måla och underhålla

Kolfiberad träyta utan harts och andra oljiga komponenter, lätt att måla. Bearbetning har inte heller några flufffel. Så det är ganska enkelt att installera och underhålla.


Ett par:Klassificering av utemöbler material Nästa:Skillnaden mellan aluminiumlegering och rostfritt stål