Björkfaner

- Oct 14, 2017-

Björkfaner är en trä produkt tillverkad av björkar.Björkarär mångskiftande, och som ett resultat av färg, konsistens och korn av björkfaner kan variera avsevärt. När folk köper björkfaner, de kan välja flera olika stilar, det är viktigt för människor att inspektera alla fanér i sin ordning och idealiskt för att beställa alla faner måste de samtidigt, säkerställa enhetlighet.

Skalfasader görs i allmänhet genom sågning, skivning eller rakning trä i mycket tunna blad. Tunna ark av trä är överlagras över tjockare underlag, och används för saker som gör möbler, räknare, skåp och så vidare. Människor använder fanér när skogen är mycket dyrt, vilket gör det svårt att ha råd med massivt trä, eller när skogen är attraktiva, men alltför bräckligt för att användas som fasta stycken, som kräver ett starkare stöd att ge stöd för trä.

Beroende på hur träet är skuren, kan björkfaner variera i utseende. Några nedskärningar deemphasize korn av trä, skapa ett jämnare utseende, medan andra arbetar mot strömmen att skapa en mer djupt fläckiga och intressant ser faner. Tydligare björkfaner kan vara att föredra för enkel, strömlinjeformad, moderna mönster, medan mer texturerat fasader kan vara lämpligt för en rustik eller mer naturlig look.

Vissa snittmetoderna resultera i en stängd på ena sidan av trä, eller en större, mer öppna fibrer på andra sidan. Detta är viktigt att tänka på när du installerar faner, som det är viktigt att säkerställa att flera stycken matcha varandra nära. Konsumenterna kan välja fanér produkter som är rå, utan behandlingar eller produkter som har självhäftande bakgrunder,lackbeläggningar, och andra ytskikt så att faneret kommer att vara klar för användning när den är monterad. Björkfaner kan också köpas i form av fast bitar av trä som har redan varit fanerade, så att människor behöver bara montera dem.

Björk kan vara gyllene och ljus, blek vit, askgrå, eller mörkare och mer brun, beroende på vad slagsBjörkenanvändes, hur faner skördades och hur det hanterades. Människor bör tänka typ av finish som de vill; Ashy Björk, exempelvis kan se blek och tvättas ut i ett ljust rum. En annan faktor är att finishen kommer att ha. Om människor håller på att avsluta sina egna faner, bör de få en extra bit att använda som en prov remsa för att testa olika ytbehandlingar för att se hur färgen på träet förändras.


Ett par:Minimismens inverkan på kinesisk möbeldesign och dess prestanda Nästa:Vad är fördelarna med ett lack?