Bionic design - utomhushytt

- Jun 28, 2019-

Designad av arkitekter Dominic Ash och Jeremy Fitter, är stugan en oval roterande, podliknande struktur.

Stugan är ett ergonomiskt uteslutet utomhusutrymme. Den kan användas som trädgårdskontor, såväl som en personlig studio och schackrum. Kabinen designades och byggdes i gloucestershire, England. Designen härrörde från designerns önskan att skapa en stoppavståndsstruktur utanför huset, som skulle ligga in i omgivningen och ha en modern yttervägg. Ett sådant speciellt utrymme kommer att vara ett bra ställe att stjäla ett liv i det livliga stadslivet.

The cabin design

Denna biomimetiska egenskap hos hyttens material kontrasterar starkt med sin industriella design. Genom att höja stegen kan stugan roteras till önskad orientering.

Dessutom, för att få den externa formen av denna förstklassiga linje, utnyttjar hyttens utformning full nytta av den innovativa tekniken för CNC-bearbetning. Tekniken gör att trä kan bearbetas i verkstäder med samma precision som datormodeller.

The cabin design1

Den mest slående egenskapen i byggnaden är användningen av trä gångjärn och mekaniska principer för att bilda en rymdkapsel som pluggdörr. Kabinen sitter på en roterande plattform en halv meter ovanför marken.

The cabin design2

Ur massproduktionens perspektiv kan varje stuga också anpassa Windows-ställning och inre textur för att matcha olika möbler enligt kundens krav.


Ett par:Utomhus möbler storlek referens Nästa:Använd miljön för utemöbler