Applicering av vattentät beläggning

- Sep 18, 2017-

Vattenfast färg är vattenfast eller helt vattentät och kan användas i hemmet i badrum eller källare eller användas utanför hemmet på föremål som båtar, fågelbad eller vattentankar. Det görs ofta med en latex, olja eller betongfundament, alla som kan ge en stark vattentät förslutning. Vilken typ av färg som används beror på där det tillämpas och hur mycket fukt det måste upprätthålla. I hemmet, är det ofta används på ytor av betong eller trä.

I hemmet används denna färg ofta för att skydda badrum eller källaren väggar från läckande eller fukt. När tillämpas för att cement väggar i källaren, kan det hjälpa att undvika vatten läckage och den resulterande skadan till ett hem foundation. I sin tur, kan det också hindra skador som kan leda till kostsamma reparationer.

Vattenfast färg används ofta i badrum eftersom det förhindrar fukt sipprar in i väggarna. Dessa färger väljs helt enkelt eftersom vanlig färg inte kommer stå upp samt att de fuktiga förhållanden som orsakas av frekventa duschar, bad och rinnande vatten i diskhon. Det huvudsakliga syftet med färgen är att hålla fukten i badrummet. Om fukt kommer in i väggarna, sedan mögel eller mögel kan bygga upp, orsakar fula fläckar och skapa potentialen för hälsofrågor samt.

Vattenfast färg inte kan fixa allt på egen hand, men. Sprickor i en källare vägg eller andra öppningar runt sanitetsporslin, exempelvis måste vara förseglade. Precis som andra färger, måste vattentät versioner appliceras på ren, torr ytor för att det ska fästa ordentligt. Om det behövs enavfuktarekan köras i flera dagar för att sänka luftfuktigheten.

Ett annat vanligt användningsområde för vattenfast färg är på väggar i högtrafikerade områden. En home farstun är ett bra ställe för vattenfast färg eftersom det lätt kan rengöras. Hand utskrifter från barn eller smuts på väggarna också kan rengöras bort mer enkelt. Färgen innehåller en skyddande yta som håller färgen från lossnar när det rengörs.

Epoxy färger är en kraftig typ av vattentät färg används för båtar, utrustning och tankar, t.ex. Dessa färger innehåller starka kemikalier som skyddar ett objekt medan det är nedsänkt i vatten. Epoxy färger har en stark tätningsmedel förmåga eftersom de generellt innehåller inga lösningsmedel och kommer att behålla sin tjocklek som de torkar. Vissa epoxy färger är så hållbara att de även kan användas under vatten.


Ett par:Fem minuter att lära sig om gold teak Nästa:Fem minuter att förstå anpassade möbler