Aluminium Truss prestanda och syfte

- May 25, 2017-

En aluminiumkrok är en stödkomponent som används vid konstruktion av flera apparater, från belysningsarmaturer för stora inomhus- eller utomhusevenemang till faktiska komponenter i taksystem som används för att stödja takbelastningar. Dessa stödkomponenter är tillverkade helt av ihåliga aluminiumrör, som antingen kan vara cylindriska eller kvadratiska i form. Strukturellt sett är den cylindriska formen mer lämplig för bärande strukturer. Aluminiumslocksarbeten används på fler ställen än de flesta märker, från enkla displayer i butiksfronter eller utomhusfestivaler till strukturella taksystem för att stödja belysningsarrangemang på konserter.

Det sätt på vilket aluminiumspärrar är utformade gör att de kan användas strukturellt i många olika användningsområden. Vanligtvis är aluminium trussystemet ett fyrrörssystem som hålls ihop av en serie hängslen som löper både i ett vertikalt och diagonalt mönster för att stödja vilken typ av vikt som helst, oberoende av kraftriktningen som belastningen sätter på trussystemet. Utformningen av dessa aluminiumspänningssystem gör dem så mångsidiga som något material och mer mångsidigt än många andra. Det finns många olika serier eller värden i aluminiumspånssystem, från lätt plikt till tung, mer strukturell plikt, med olika egenskaper och viktvärden för varje systemkvalitet.

När användningsgraden minskar, ändras storlek och form av truss-komponenten. När trussystem används i strukturell bemärkelse, till exempel i överkroppsbanor eller belysningsarrangemangshus, är trissystemets dimension och övergripande form vanligtvis ett fyra-postarrangemang som hålls samman av en serie tvärbågar. I mer subtila användningsområden, som skyltfönster eller stora utomhusvisningsenheter, kan formen på trussystemet växla från ett fyrpostsystem till ett tre-postsystem som tar en triangulär form, men i de flesta fall hålls den fortfarande ihop av En serie tvärmedlemmar.

När användningen av aluminiumspånssystemet endast är för dekorativa ändamål och inte kräver någon strukturell styrka, används det trussystem som vanligtvis är ett tvåstegs stegsystem. Detta består i allmänhet av två huvudsakliga stödposter. Inläggen är tillsammans med ett förskjutet tvärsystem.

Kostnaden för olika aluminiumspånssystem beror direkt på konstruktionen av önskad struktur. Hur många av varje olika typ av sektion behövs påverkar också kostnaden, såväl som tillverkaren som tillhandahåller systemet. De bästa resultaten produceras ofta genom forskning, vilket gör att konsumenterna kan bestämma det mest prisvärda utbudet.


Ett par:Området Laser Laser Svetsning Nästa:Arbetsprincipen för elektrostatisk målning och produktionsprocess