5 typer av träskydd

- Nov 19, 2019-

Träskydd, även känd som tunt trä, faner, applicerat på möbler och andra produkter fanérdekoration, är en typ av trä med egenskaperna för ädelträd av tunt fanér eller faner. Träfanér och dess dekorativa industri startade på 1950-talet, efter ett halvt sekel av utvecklingen, har haft en betydande skala.

Speciellt under de senaste tio åren, med den snabba utvecklingen av den inhemska träbearbetningsindustrin under de senaste tio åren och den snabba utvecklingen av fastighetsindustrin under de senaste åren, träfanér som ett slags utmärkta ytdekorationsmaterial, följt av snabb utveckling Följande är några diskussioner om kunskapen om träbarkstyper, bara för din referens:


1. Egenskaper och egenskaper hos naturligt träbark :


Olika högklassiga naturträdekorationsläder i hemmet, dekorationsindustrin och andra områden är att spara resurser, spara kostnadsprodukter. Exempelvis kan den stora kartongytan i möbeltillverkning vara i snickerskiva, spånskivor, fiberplatta med medium densitet, övre hårdfiberplatta täck pinnar prydnad trähud för att bli prydnadsbräde direkt, och undvik att använda stick ansiktsplatta överliggande ansikte. Samtidigt kan denna dekorativa faner användas direkt som tapet eller möbel tätningskant.Den mest enastående egenskapen är: billigt och fint, kvaliteten är utmärkt, och designmångfald, använd enkel, känsla av elegans, bryt inte adeln.


Wood cover


2. Färgade trähudfunktioner


EP står för förkortningen av ExcellentPanel, vilket betyder mycket vackert och utsökt träskiva. Det är ett nytt dekorativt material tillverkat av naturligt trä efter färgning och defektbehandling med högteknologisk bearbetningsteknik. Barken gjord av färgat trä kallas färgat träbark. Färgat träskydd har följande egenskaper:

(1) Naturlig konsistens: EP färger naturligt träbark, så det behåller den ursprungliga naturliga beröringen och strukturen i naturligt trä.

(2) Noll ytdefekter: EP eliminerar de oundvikliga naturliga defekterna av naturligt trä som maskhål och ärrbildning i bearbetningsprocessen, vilket gör ytan mjukare och mer bekväm. Den är färg och glans är rik, rasavbrott, konstruktion är bekväm, behöver använd lackbearbetning för att kunna uppnå en mer livfull färgeffekt nämligen.

(3) Grönt miljöskydd: EP genomför inte bara produktionskontroll i strikt överensstämmelse med de nationella standarderna för formaldehyd begränsad frisättning i bearbetningsprocessen, utan undviker också konsumtion av allt mer sällsynta trädslagresurser vid användning av råmaterial, vilket är mer miljövänlig.


Dyed wood skin features


3. Egenskaperna hos vetenskapligt och teknologiskt träskydd :


Träskydd för vetenskap och teknik: det är att visa att använda bionikprincipen, genomföra högteknologisk bearbetning till vanligt trä, rekombinera förskönningsbearbetning och prestandan som gör är mer överlägset nytt trämaterial. Barken som använder vetenskap och teknikvirke för att bearbeta kallas vetenskap och teknik träbark.

(1) Färg och glans är rik, avels mångfald: produkt av vetenskap och teknik tunn trädesign via dator, kan producera olika färger och spannmål, färg och lyster är ljusare, korn stereo känsla är starkare, design är full av rörelse känsla och kraft .

(2) Hög utnyttjandegrad för färdiga produkter: högteknologiskt tunt trä har övervunnit de naturliga defekterna av naturligt tunt trä, och produkten har inget maskhål, knutarr, färgförändring och andra naturliga defekter. Med tanke på tunna regelbundenhet och konsistens träprodukter, naturliga tunna träprodukter kommer inte att producera olika strukturer och färger på grund av olika stockar och partier.

(3) Stor potential för produktutveckling: med genomförandet av de nationella förbudsåtgärderna och naturliga skogsskyddspolitiker minskar de tillgängliga ädelträdarna dag för dag, vilket gör de högteknologiska tunna träprodukterna som en ersättning för dekorativa material för dyrbara trädarter.


The characteristics of scientific and technological wood cover(4) Prydnadsformatdimensionen är bred: vetenskap och teknik tunt trä övervann naturligt tunn trädiameter begränsningen med liten klass, enligt olika behov kan behandla olika format dimension.

(5) Bekväm bearbetning: enkel bearbetning och korrosionsskydd, anti-mal, eld (flamskyddsmedel), fuktbeständighet och annan behandling.Användningsfält av träskydd:

1. Träfaner används ofta i klassiska möbler, moderna kartongmöbler, massivt träkomposit dörrhudspasta;

2.Wood faner används ofta i högklassiga stjärnhotell, hotell, restauranger, kaféer, underhållningsklubbar, villor och andra inomhusdekorationsytor;

3. Träfaner används ofta i inredningen av bilar och lyxbåtar.

4.Wood omslag används ofta i piano, fiol, högkvalitativa ljudfunktionella musikinstrument, andra träprodukter, hantverk yta faner.

Ett par:Nej Nästa:Hur man skiljer massivt trä eller läder möbler