Utomhus Poly rotting fåtöljer

Utomhus Poly rotting fåtöljer

Det huvudsakliga materialet i denna stol är aluminium och poly rotting med textilene. Stolen med KD design, kan du spara utrymme för transport, installationen är också mycket enkel. Den mest unika platsen för denna stol är: patenterad textilene sittande position andas, icke-deformerbara.

chatta nu

Produktinformation

Utomhus poly rotting fåtöljer


图片4.jpg


Outdoor poly rattan armchairs

rattan armchairs

armchairs


Modell

HLWC450

Frame

Aluminium

Ytbehandling

Pulverlackering med borstning olja ytbehandling

Material

Poly rotting / textilene

FärgLjusbrun /mörkbrun

Storlek

60 * 64 * 77 cm

Packning

KD, 2 pc/ctn.

StilFåtöljer

Användning av platsen

Terrass, balkong, verandaetc.Produktegenskaper:

Det huvudsakliga materialet i denna stol är aluminium ochPoly rottingmedtextilene. Stolen med KD design, kan du spara utrymme för transport, installationen är också mycket enkel. Den mest unika platsen för denna stol är: patenterad textilene sittande position andas, icke-deformerbara.Vanliga frågor:

F: Vad är pulverlack med borstning olja ytbehandling?

A: pulverlack med borstning olja ytbehandling är en ny ytbehandling, baseras på pulverlack och sedan borsta vissa rader för hand, ser ut som en träfibrerna.

F: poly rotting vilka är egenskaperna?

A: PE rotting, slät och känslig yta, färgglada. Det är hög hållfasthet, god flexibilitet, slitstark. Dessutom har det också vattentät, solskydd, mögel, fjärilar och andra fördelar, är ett bra material för att göra utemöbler. Den är gjord av möbler, andas, bekväm, lätt att rengöra, lätt att underhålla.

F: Textilene vilka är egenskaperna?

A: Textilene, plant underlag, tydlig textur, smidig och cool, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färg bleknar inte. Det är hög hållfasthet, slitstark, lång livslängd. Vattenfast, lätt att rengöra, inget särskilt underhåll, används allmänt i trädgårdar, stränder, uteserveringar och andra platser. Textilene färgglada, är ett vanligt förekommande utemöbler tyg.图片5.jpg


图片4.jpg

Hot Tags: Utomhus poly rotting fåtöljer
Ett par:Modern Bar avföring mönster Nästa:Kaffebarstolar

Förfrågning

You Might Also Like