Utomhus barstolar

Utomhus barstolar

Det huvudsakliga materialet i denna stol är aluminium och textilene med polycord. Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: bloom serie, kronblad-typ ryggstödet är egenskaperna hos denna serie av produkter. KD design, kan spara transport utrymmet, installationen är också mycket enkel. Denna stol är den mest unika: Patenterad design av sammanträdet kommer inte deformeras. Denna eleganta stol passar Öppet lufta kafé, bar och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Utomhus barstolar


图片4.jpg


outdoor bar stools

modern outdoor bar stools

latest design outdoor bar stools


Modell

HLFBC723

Frame

Aluminium

YtbehandlingPulverlackering med borstning olja ytbehandling

Material

Textilene /polycord

Storlek

56 * 57 * 108 cm

Packning

KD, 2st/ctn

Användning av platsen

Öppet lufta kafé, baretc.Produktegenskaper:

Det huvudsakliga materialet i denna stol är aluminium och textilene med polycord. Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: bloom serie, kronblad-typ ryggstödet är egenskaperna hos denna serie av produkter. KD design, kan spara transport utrymmet, installationen är också mycket enkel. Denna stol är den mest unika: Patenterad design av sammanträdet kommer inte deformeras. Denna eleganta stol passar Öppet lufta kafé, bar och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utemöbler fabriken, våra viktigaste produkter inkluderar: soffgrupp, bord stolar uppsättningar, sol lounge, swing, etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftiga priser och bra service är våra konsekvent persistens.图片5.jpg


图片4.jpg

Hot Tags: utomhus barstolar
Ett par:Enda Soffastolar Nästa:Barstol Högstolar

Förfrågning

You Might Also Like