Utomhus solstolar

Utomhus solstolar

Huvudmaterialet för solstolar är aluminium och textil med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter.

chatta nu

Produktinformation

Utomhus solstolar


图片 4.jpg


utomhus solstolar

senaste design utomhus solstolar

senaste utomhus solstolar

design utomhus solstolar

utomhus solstolar design


Modell

HLFL611

Ram

Aluminium

Material

Textilene / polykord

Storlek

Solstol: 75 * 190 * 60cm

Soffbord : 50 * 50 * 32cm

Förpackning

Solstolar KD, 1pcs / ctn;

soffbord 1pcs / ctn.

Användning av platsen

Terrass, balkong, veranda etc.Denna uppsättning inkluderar:

1 * solstol med kudde.

1 * soffbord med aluminium topp.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för solstolar är aluminium och textil med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Soffbordet borstar olja ytbehandling, för att göra dessa enkla uppsättningar ser är inte enkelt. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna solstolar är att den patenterade sittställningen inte deformeras. Denna eleganta solstolssats är lämplig för terrass, balkong, veranda och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter är: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsistenta uthållighet.图片 5.jpg


图片 4.jpg

Hot Tags: utomhus solstolar
Ett par:Lounge ställa utomhus Nästa:Lounge För Trädgård

Förfrågning

You Might Also Like