Lounge För Trädgård

Lounge För Trädgård

Huvudmaterialet för denna lounge är aluminium och magisk rotting med textilene. Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan-serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter.

chatta nu

Produktinformation

Lounge för trädgård


图片 4.jpg

lounge för trädgård

design lounge för trädgård

senaste design lounge för trädgård


Modell

HLMWL608

Ram

Aluminium

Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja

Material

Magic rotting / textilene

Storlek Φ 215 * 200cm

Förpackning

KD, 3 ctn / set.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats, lusthus etc.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för detta Loungen är aluminium och magisk rotting med textilene . Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan- serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna loungeinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Detta eleganta lounge är lämplig för trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter inkluderar: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsekventa uthållighet .图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: lounge för trädgård
Ett par:Utomhus solstolar Nästa:Chaise Lounge med baldakin

Förfrågning

You Might Also Like