Modernt poolmöbler

Modernt poolmöbler

Detta är en aluminiumsram Textilene pool säng. Den har stor storlek, bekväm och andningsbar; Den har en justerbar ryggstöd, du kan fritt konvertera sitt och ligga. Lämplig för placering i stranden, poolen och andra platser.

chatta nu

Produktinformation

Moderna simbassänger


图片 4.jpg

Modern swimming pool furniture

swimming pool furniture

pool furniture

pool bed

Modern pool furniture


Modell HLAFL196
Ram Aluminium
Ytbehandling Pulverbeläggning
Material textilene
Färg Vit
Storlek 80 * 204 * 32cm
Förpackning KD
Funktioner Ryggstöd justerbar
Användning av platsen Strand, pool mmProduktfunktioner:

Detta är en aluminiumsram Textilene pool säng. Den har stor storlek, bekväm och andningsbar; Den har en justerbar ryggstöd, du kan fritt konvertera sitt och ligga. Lämplig för placering i stranden, poolen och andra platser.Materialegenskaper :

Aluminium,   som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

textilene,   yta jämn, klar textur, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.Vanliga frågor :

Fråga: Är du en professionell fabrik som producerar utemöbler?

A: Ja, vår fabrik integrerar design, tillverkning och försäljning tillsammans och har många års erfarenhet av export av utemöbler.

Q: MOQ?

A: MOQ för varje produkt är annorlunda, var god och meddela vad du är intresserad av, och säljaren kommer att kontakta dig.

F: En 40HQ tillåter blandning av flera föremål?

A: Högst fem.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Ett par:Nej Nästa:Folding Swimming Pool Bed

Förfrågning