Folding Swimming Pool Bed

Folding Swimming Pool Bed

Detta är en aluminiumram Textilene swimmingpool säng. Den är lätt, hopfällbar, och du kan ta den med dig vart du än går. Den har en justerbar ryggstöd, du kan fritt konvertera sitt och ljuga; det har en mängd olika färger att välja mellan.

chatta nu

Produktinformation

Vikbar poolbädd


图片 4.jpg

Vikbar poolbädd

poolbädd

Fällbar swimmingpool textilene säng

pool textilene säng


Modell HLWL148
Ram Aluminium
Ytbehandling Pulverbeläggning
Material textilene
Färg Blå ränder
Storlek 55 * 115 * 94cm
Förpackning Vikning, 6 st / ctn.
Funktioner Ryggstöd justerbar
Användning av platsen Strand, pool mmProduktfunktioner:

Detta är en aluminiumram Textilene swimmingpool säng. Den är lätt, hopfällbar, och du kan ta den med dig vart du än går. Den har en justerbar ryggstöd, du kan fritt konvertera sitt och ljuga; det har en mängd olika färger att välja mellan. Det kan tillbringa underbar utetid med dig.Materialegenskaper :

Aluminium , som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

Textilene , yta jämn, tydlig konsistens, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.Vanliga frågor :

Fråga: Är du en professionell fabrik som producerar utemöbler?

A: Ja, vår fabrik integrerar design, tillverkning och försäljning tillsammans och har många års erfarenhet av export av utemöbler.

Fråga: Vad är din vanliga aluminiumrör tjocklek?

A: Vanligtvis 1,2 mm-1,5 mm tjocklek, vissa översize produkter kommer att använda 2 mm tjocklek, beroende på design.

F: Kan jag ändra färgen?

A: Ja, ramfärgen, materialfärgen, tygfärgen, vi har ett urval av färgkort, kunder kan välja efter inställningar.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: Vikbar poolbädd
Ett par:Modernt poolmöbler Nästa:Utomhuspoolsäng

Förfrågning

You Might Also Like